bokkers komt naar tentfeest schoonheten

Dus ben je klaar voor een paar uur rock ’n roll? Bereid je in ieder geval voor op een avond klasse muziek en een geweldig feest. Bökkers komt naar Schoonheten en dat betekent spektakel in de keet! Deze rockformatie, bestaande uit vier onvermoeibare heren uit het Sallandse dreven, trekt de laatste jaren volle zalen door het hele land. Feesttenten, poppodia als Paradiso en Hedon, festivals als de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, Bökkers speelt alles plat.

Een optreden van Bökkers staat altijd garant voor feest, de planken krullen van het podium en de tap draait overuren! Met de energieke liveshows weten ze altijd ‘onrust in de kudde’ te creëren en wordt het een groot spektakel. Zorg dat je op 12 mei aanstaande gereed bent voor rock ’n roll en feest, want Bökkers komt naar Tentfeest Schoonheten!

Kaarten zijn te bestellen op tickets.tentfeestschoonheten.nl voor €11,70. De tent is open vanaf 21:00 uur. Het optreden van Bökkers maakt deel uit van het drie dagen durend tentfeest van Schoonheten. Voor meer informatie check je staging2.tentfeestschoonheten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.