Home / archiefcentraal / bijzondere plantenmarkt in marienheem tijdens pinksterweekend

bijzondere plantenmarkt in marienheem tijdens pinksterweekend

De kramen staan verspreid tussen de borders van de grote kwekerijtuin van Arjan Schepers. Tevens kunt u op het terras genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. En heeft u na al dat moois nog meer zin in tuinen? Op 4 juni zijn ook een aantal bijzondere tuinen opengesteld, alle op fietsafstand van de kwekerij. Adressen van de tuinen staan op www.TuinenVanSalland.nl en zijn verkrijgbaar op de markt.

Arjan Schepers begon bijna 10 jaar geleden met zijn ambachtelijke, kleinschalige kwekerij van bijzondere vaste planten. Alle planten worden zelf gekweekt, soortecht en met respect voor de natuur. Het sortiment is de afgelopen jaren gegroeid tot meer dan 1000 soorten. Een groot deel van het assortiment staat uitgeplant in een grote kwekerijtuin. In deze tuin organiseert Arjan Schepers samen met een aantal gespecialiseerde kwekers een bijzondere plantenmarkt.

De kwekerijdag is op zondag 4 juni van 10:00 tot 17:00 uur, aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. Toegang is € 1,- per persoon. www.arjanschepers.nl

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.