Home / archiefcentraal / bekendmaking muziekprogramma stoppelhaene

bekendmaking muziekprogramma stoppelhaene

Nederlands grootste oogstfeest is dit jaar van 23 tot en met 27 augustus. Het beloofd weer een groot feest voor jong en oud te worden in Raalte. Voor iedereen zal er wat te doen zijn, een cabaretavond, oogstcorso, culinaire events, bingomiddag, boeren dag etc. En natuurlijk vele spectaculaire muziekoptredens die met uitzondering van de donderdagavond gratis te bezoeken zijn.

Heb je geen kaarten voor het optreden van Kensington kunnen bemachtigen? Er wordenn 5 x 2 kaarten verloot die avond. Het enige dat je hoeft te doen om kans de hebben op deze kaarten is aanwezig zijn bij de Grand Café Neuf op 19 mei.

 

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.