avond over starterswoningen in lemele

“Vanuit verschillende invalshoeken, onder andere vanuit de Jongerengroep Dibbes, bereiken ons berichten dat er in Lemele dringend behoefte is aan betaalbare woonfaciliteiten voor startende jongeren. Daar wordt op dit moment ook over gesproken met de gemeente Ommen en hier moet iets aan worden gedaan”, aldus de belangenvereniging. “Wat bijvoorbeeld in Luttenberg en in andere plaatsen kan, moet ook mogelijk zijn in Lemele.”

Naast een verdere kennismaking zal het programma zich richten op: wat wordt verstaan onder CPO, welke aanpak staat Plaatselijk Belang voor, het tonen van voorbeelden, het maken van voortgangsafspraken, wie heeft er belangstelling en wil mee doen.

De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Belangstellenden zijn van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.