angeli custodes feestelijk heropend

Wethouder Wout Wagemans nam als eerste het woord, waarna Willem Verdaasdonk en Lars Henning van bureau Taaluilen verschillende anekdotes en verhalen vertelden over de historie van Angeli Custodes en de verbouwing. Vervolgens sneden Loes Kater, directeur-bestuurder van Zorggroep Raalte, en Janine Gerardts-Godderij, directeur bestuurder De Veste, de taart aan voor de bewoners. “Angeli Custodes heeft haar unieke en karakteristieke uiterlijk behouden.

Door de renovatie voldoet de locatie nu aan de eisen van de huidige tijd”, aldus Loes Kater, directeur-bestuurder van Zorggroep Raalte/MIEN. “Door goed te luisteren naar de wensen van de medewerkers en bewoners en gedurende de renovatie onderling te blijven afstemmen, hebben we een resultaat kunnen neerzetten dat past bij de mensen die er wonen”, benoemde Janine Gerardts–Godderij, directeur bestuurder Woningstichting De Veste.

Samen met Woningstichting De Veste, de verhuurder van het gebouw, en Gebr. Meijer Bouwbedrijf B.V. is voor de bewoners, met name senioren met somatische en psychogeriatrische problemen, een comfortabele en sfeervolle woonomgeving gecreëerd. Zo kunnen bewoners zich met behulp van speciale technologie vrij door het gebouw bewegen en zijn belevingshoekjes ingericht die de sfeer van vroeger uitademen. Naast de zorgappartementen, de grote ontmoetingsruimte en het restaurant met aangrenzende hal en algemene ruimten, is ook de boerderij op het erf verbouwd tot landelijke dagbestedingslocatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.