Home / archiefcentraal / al bijna 200 aanmeldingen voor reunie aloysiusschool in boskamp

al bijna 200 aanmeldingen voor reunie aloysiusschool in boskamp

100 jaar Aloysiusschool is een prachtig moment om bij stil te staan. Een beeldbepalende school, midden in het dorp, vol mooie verhalen, fijne herinneringen, leuke meesters en juffen, maar ook nablijven, huiswerk, de meester die thuis eens met je ouders kwam praten, schoolreisjes en nog veel meer.

100 jaar Aloysiusschool wordt een groot feest met op 22 september een Speelpleinfeest in de stijl van Ot en Sien voor de huidige leerlingen. En op 23 september de grote feestelijke reünie, met gezellige nazit, muziek, foto’s, films en vooral veel oude bekenden en mooie herinneringen.

Mocht u op de Aloysiusschool hebben gezeten, of u kent nog mensen die verder weg wonen en die even gewaarschuwd moeten worden voor deze dag, meld u dan aan vóór 30 juni via www.aloysius-boskamp.nl. Het leuke is dat u dan tevens kan zien wie er allemaal nog meer gaan komen. Een hele lijst! Inschrijven kost €10,- (inclusief twee consumpties en het herinneringsboekje). Graag het inschrijfgeld betalen bij aanmelding.

100 jaar Aloysiusschool, dat moet u niet voorbij laten gaan. Bent u een oud-leerling, een oud-leerkracht, een oud-ouder of een huidige ouder? Meld u aan voor de gezellige reünie. Voor mensen die zich liever telefonisch aanmelden: Arnold Legebeke tel. 0570-561754 of bij Fons Hagen tel. 0570-562877.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.