24ste editie van de sallandse aspergetocht

De Sallandse Aspergetocht is gewaardeerd met twee NTFU-sterren en kent drie afstanden: 30, 60 en 100 kilometer. De echte pedaalridders kunnen tussen 8.00 en 10.00 uur hun stalen ros (of trots) bestijgen voor een route van 100 kilometer, die een leuke en vooral sportieve uitdaging biedt aan de geoefende fietser.

Voor de route over 60 kilometer kunnen recreatieve fietsers zich tussen 8.30 en 10.30 uur melden bij de inschrijftafels. En inschrijven voor de route van 30 kilometer, die geschikt is voor jong en oud en vooral bedoeld is voor gezinnen met kinderen, is inschrijven mogelijk tussen 9.00 en 11.00 uur.

Zowel start- als finishlocatie is het Carmel Wielerpark aan de Hammerweg 8E in Raalte, bij het clubgebouw van CRT Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.