Home / archiefcentraal / zomer zwemseizoen 2017 in wijhe bijna van start

zomer zwemseizoen 2017 in wijhe bijna van start

Het zwemseizoen begint op dinsdagavond 2 mei a.s. met de Snorkeldiploma’s in Zwembad ‘De Welters’. Je leert alles over het omgaan met duikbril en snorkelpijp inclusief een clinic duiken met echte duikflessen! Halverwege het seizoen gaat het programma verder met het diploma Waterpolovaardigheid (1-3).

Wil jij je Zwem-ABC uitbreiden met nog meer aansprekende zwemdiploma’s? Ben jij enthousiast, sportief en een échte waterrat? Heb jij het balgevoel en een neusje voor de goal? Word dan nu lid van WZC! De trainingen zijn élke dinsdag- en donderdagavond tussen 18.15 en 19.15 uur. Opgeven kan aan het bad.

Voor meer informatie en lid worden ga je naar www.wzcwijhe.nl of stuur een mail naar diplomazwemmen@wzcwijhe.nl.

Lees ook

Rick Evers: Ricky’s cleaning channel

Ik ga mijn baan opzeggen. Ik word namelijk cleanfluencer. Heb ik over gelezen en dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.