winkels in lemelerveld niet extra open op zondagen

Dat meldt RTV Oost.

De motie voor een verruiming van de zondagopenstelling voor alle winkelbranches in Lemelerveld haalde het deze week niet in de raad van Dalfsen. Het CDA, de ChristenUnie en Gemeentebelangen hielden de mogelijkheid voor extra koopzondagen in het Sallandse dorp tegen.

Dat betekent dat het blijft bij acht koopzondagen in een jaar. De winkelbranche had er twaalf willen hebben, in te vullen naar behoefte door de ondernemers zelf.

De gemeente Dalfsen blijft als voorheen bepalen op welke data de zondagopenstelling voor winkels geldt. Met name de supermarkt Coop is daar niet blij mee. Die had in juli en augustus elke zondag open willen zijn om de toeristen in Lemelerveld en omgeving te kunnen bedienen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.