werknemers jumbo distributiecentrum raalte staken voor betere cao

Dat meldt RTV Oost.

Vanuit Raalte stapten dinsdagochtend zo’n twintig medewerkers in de bus om zich in Veghel bij hun collega’s aan te sluiten. Ondanks een laatste bod van Jumbo, dat een loonsverhoging van 1,5 procent voorstelde, gaat de actie gewoon door. De afgelopen tijd werden al stiptheidsacties gehouden.

Dinsdag wordt het werk helemaal neergelegd, in Raalte wordt het werk uitgevoerd door uitzendkrachten. Dat betekent dat vrachtwagens mogelijk niet zo snel geladen en gelost worden als normaal.

De actievoerders willen in Veghel in gesprek met de directie van de supermarktketen. Tot nu toe zijn er amper gesprekken gevoerd, die weinig hebben opgeleverd. “Het gaat niet alleen om loonsverhoging, maar ook om het verlagen van werkdruk, een beter seniorenbeleid en meer vaste banen”, aldus Grzegorz Graduszewksi, voorzitter van de FNV kadergroep Raalte en medewerker van het distributiecentrum in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.