Home / archiefcentraal / weer award voor de smulbaai in heino

weer award voor de smulbaai in heino

John van der Vegt, de eigenaar van de gemakswinkel in Heino, kreeg een speciale Award aangeboden. Landelijk gezien staat de Smulbaai op plaats 38 van de lijst van beste verkooppunten. Het gaat nu om de verkoop van Staatsloterijloten, de Lotto, krasloten, Eurojackpot en Luckyday. John zou John niet zijn, als hij niet weer een speciale actie aan de award zou koppelen. Iedereen die een Koningsdaglot koopt bij de Smulbaai krijgt gratis een softijsje van Cafetaria Heino.  

De Smulbaai fungeert sinds kort ook als de officiële fanshop van de rockband Bökkers. Naast alle nieuwe items van de nieuwe 2017 tour, is er ook oude merchandise te koop die niet meer bij liveshows verkrijgbaar is. Maar ook tickets voor onder andere de grote show in Paradiso op 29 december. Ook worden er zo nu en dan exclusieve band-items verkocht die verder nergens anders verkrijgbaar zijn. De Smulbaai verzorgt naast de fysieke fanshop ook de verkoop van merchandise en cd’s via internet: www.smulbaai.com/bökkers-fanshop.   

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.