Home / archiefcentraal / wandeling in heemtuin wijhe

wandeling in heemtuin wijhe

Een gids neemt de deelnemers mee door de tuin en vertelt over de flora. Enkele planten uit de heemtuin zijn eetbaar en die mogen tijdens de rondleiding worden geproefd. Aanvang is om 19.00 uur en de wandeling duurt maximaal vijf kwartier. Opgave vooraf is niet nodig.

Deelname is gratis, maar een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. Voor groepen kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden. Neem daarvoor contact op met Annet van der Veen, tel. 0570-523937, e-mail: heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

Lees ook

Brons voor GV Rats uit Raalte

RAALTE – Het Rhönradteam van Gymnastiekvereniging Rats uit Raalte heeft afgelopen zaterdag brons behaald bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.