vv heino organiseert keepersclinic

De keepersclinic is speciaal bedoeld voor alle jeugdkeepers uit de regio, zowel jongens als meisjes, in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar. Op een positieve en complimenteuze manier leren zij de basistechnieken van het keepen. Dit gebeurt in oefenvormen om het keepen zo goed mogelijk te beoefenen en veel spelplezier te beleven aan het keepersvak. Plezier staat voorop.

Om alle keepers de juiste aandacht te geven, is de clinic gesplitst in twee delen. De clinic bestaat uit een intensief oefenprogramma voor de middag en na de middag zal het wedstrijdelement worden toegevoegd. Een programma van ongeveer vier uur met leuke, leerzame en afwisselende oefeningen. Het programma zal beginnen om 09.30 uur en om 16.00 uur eindigen met een prijsuitreiking. Voor slechts €15,- kunnen keepers en keepsters deelnemen aan deze unieke clinic. Zij ontvangen naast een superleuke clinic ook een shirt en lunch.

vv Heino organiseert de keepersclinic in samenwerking met keepersschool Keepersaction. De clinic vindt plaats op Sportpark de Kampen. De dag staat onder leiding van Jan Lücke, voorheen jeugdkeepertrainer bij o.a. Vitesse en FC Utrecht. Keepersschool Keepersaction bestaat nu 5 jaar, heeft vestigingen in onder meer Bennekom, Bemmel en Heerenveen en geeft al jaren vol passie met veel succes keeperclinics.

De keeper van vv Heino 1, Tom Vastenavond, zal in de middagpauze als demonstratiekeeper aanwezig zijn. Hij zal een demonstratie geven onder leiding van Jan Lücke . Natuurlijk is er een scout aanwezig om de talenten aan het werk te zien. Aanmelden graag voor 12 mei via: keeperscoordinator@vvheino.nl. De aanmelding is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bovenstaand e-mailadres.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.