vrijdag eerste halve finale wraak van salland

Deze eerste halve finale wordt georganiseerd bij Logtenberg op de Boerhaar. Dus kom gezellig langs en geniet van een avond vol muziek. De avond start om 21:00, tijdens de avond treden er vier bands op waarvan er eentje de winnaar zal zijn en doorgaat naar de finale. Tijdens de halve finales wordt geen gebruik gemaakt van het stemsysteem, maar zal de jury de winnende band van de avond kiezen.

De tweede halve finale is op 22 april en wordt georganiseerd bij “BijRipperda” in Den Nul. Tevens is de datum voor de finale ook al bekend, deze zal plaatsvinden op 28 april 2017 bij De Hip in Deventer! De organisatie bedankt de sponsoren die De Wraak van Salland mogelijk kunnen maken: AVXL, Meibergen Deventer, Vloedgraven Bloemen en Wonen, Salland Reclame en Sallands landbier.

Wil je meer weten over De Wraak van Salland? Neem dan een kijkje op staging2.dewraakvansalland.nl of op de facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.