vriendinnendag bij rohda raalte

Ook bij Rohda Raalte spelen nu al meerdere meisjesteams in het rood-geel. Dat aantal stijgt nog steeds en nieuwe speelsters zijn dus van harte welkom. Daarom vindt op woensdagmiddag 3 mei voor het vijfde jaar op rij de Rabobank Vriendinnendag plaats op sportpark Tijenraan.

De middag is bedoeld voor alle meiden vanaf 6 jaar die het leuk vinden om samen met andere meiden te gaan voetballen. Het is niet belangrijk of de deelneemsters wel of niet kunnen voetballen of lid van Rohda (moeten) worden, het moet vooral een leuke, sportieve, stoere en vooral een gezellige voetbalmiddag worden. Deelname is gratis.

Speelsters van de Rohda meisjesteams kunnen vriendinnetjes, zusjes, nichtjes of buurmeisjes meenemen, maar ook andere meisjes zijn van harte welkom. De middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel meiden er ongeveer komen, daarom kan aanmelden middels een e-mail naar meisjesvoetbal@rohdaraalte.nl met daarin naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.