vriendengroep de averboys organiseren 25e ballonfestijn in heino

De avond begint om 19.00 uur met een modelvliegtuigshow van de Deventer Luchtvaart Club. DLC neemt 10 snelle vliegtuigen en helikopters mee om het publiek alvast op te warmen met een heuse vliegshow.

Ook is er vertier in het zwembad met een survivalbaan en andere leuke spelletjes. Zo rond de klok van 20.00 uur komen de vijf ballonnen het terrein op en worden ze vakkundig klaargemaakt voor de vlucht. Spreekstal Meester Bernard Blom zal deze avond voorzien van de nodige nuttige informatie en maakt tevens bekend wie van de bezoekers de verloting van de gratis ballonvaart heeft gewonnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de Averboys in samenwerking met Vrienden van De Tippe. Misschien maak jij wel kans om op deze avond een ballonvaart te winnen. Bezoekers kunnen tijdens deze avond genieten van een hapje en een drankje. De entree van het Ballonfestijn is gratis.

Mochten de weergoden roet in het eten gooien, dan gaat de organisatie op 11 augustus op herhaling. Een ballonvaart kost 170 euro per persoon. Opgave kan bij Gait Groot Beumer, telefoon 06 2059 0124 of e-mail gb.grootbeumer@kpnmail.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.