vrachtwagen met hulpgoederen vanuit wijhe naar letland

Voorbeelden van georganiseerde acties zijn: een rommelmarkt, verkoop van pepernoten, speculaastaarten en oliebollen, hand en spandiensten tijdens op- en afbouw van een theaterfestival aan de IJssel en een flesseninzamelingsactie. Ook staat Let’s Go! de AWO (Algemene Wijhese Ondernemersvereniging) bij met de Kerstmarkt door het plaatsen en later verwijderen van de kerstbomen en het aanbrengen van de benodigde sfeerverlichting.

Daarnaast gaat om het jaar een groep van circa veertig Wijhese jongeren anderhalve week naar Letland om de jongeren aldaar te helpen in hun leefomgeving. Zo werd het kindertehuis opgeknapt, speeltuinen aangelegd, de voorzieningen op de school verbetert, etc.

Niet te vergeten ook de hulptransporten die Let’s Go! twee tot drie keer per jaar organiseert. Een trailer vol met kleding en hulpgoederen wordt bij de sociale dienst van Laubere en Suntazi afgeleverd, die er vervolgens voor zorgt dat het op de juiste plaats en aan de juiste mensen wordt afgeleverd. Het is fantastisch om te zien hoe dankbaar de Letse bevolking is voor de geboden hulp uit Wijhe.

In diverse dorpen waar Let’s Go! actief is of is geweest  werden deze hulpgoederen bij de verschillende sociale diensten afgeleverd. Pilda, Laubere en Suntazi werden weer voorzien van de nog altijd noodzakelijke spullen die dankbaar in ontvangst werden genomen. De vrachtwagen hoopt komende donderdag weer terug te zijn in Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.