voorjaarstocht van ftc heikera

Als vanouds biedt de Voorjaarstocht keuze uit afstanden van 40, 60 en 100 kilometer. Alle routes zijn met pijlen uitgezet. Bovendien krijgen deelnemers de route op papier mee. De inschrijving van de 100 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur, de inschrijving van de 40 en de 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. Sluitingstijd en eindcontrole: 16.30 uur.

De 40 km voert dit keer richting Wijhe, Elshof, Raalte en via Luttenberg weer naar Heino. De deelnemers van de 60 km fietsen vanaf Luttenberg nog verder richting Marle en keren uiteindelijk via de Regge en de Lemelerberg weer terug naar Heino. De 100 km route leidt de fietsers via Wijhe, Boerhaar, Diepenveen, Deventer, Lettele, Dijkerhoek en Holten over de Holterberg. Daarna wordt de route via Nijverdal, Hulsen en Marle weer samengevoegd met de 60 km en wacht de klim over de Lemelerberg.

De deelnamekosten bedragen 4 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. Voor meer informatie bel naar Ruben Heuven, mob. 06-35110377 of neem een kijkje op staging2.heikera.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.