voorbereidingen dorsdag in volle gang

Het evenement waar je oude landbouwmachines kunt bekijken maar ook zien werken vergt heel wat voorbereiding, vertelt Herberink. Hij heeft er een week voor vrij genomen om de organisatie goed te laten verlopen, maar ook om al zijn items in alle rust naar de stobbenbroekweg te kunnen brengen.

Een blik op het erf showt niet alleen tractoren, maar ook oude melkketels, (bieten) hakselmachines, zaaimachines, paardenploegen en veel meer. Dat allemaal, samen met wat andere mensen die dag meebrengen, maakt het een uniek evenement voor mensen met interesse voor oude techniek of in de landbouw van toen.

Kom op Tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur naar de Hogebroeksweg 33 in Raalte. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op http://staging2.sallandploffers.nl/calendar.html.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.