Home / archiefcentraal / volleybalsters salvora mc3 grijpen kampioenschap

volleybalsters salvora mc3 grijpen kampioenschap

De burgmeester sloeg met een bovenhandse opslag de eerste bal en opende hiermee de wenstrijd. De inzet was het kampioenschap van Salvora MC3, wat uiteindelijk ook behaald is. Met 3-1 werd Heeten verslagen en dus kon het feest losbarsten.

Na afloop was er een Meet & Greet met een heerlijk stukje gebak, aangeboden door het team. Ook werd Herman Weggelaar gefeliciteerd met zijn oorkonde. Onlangs is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, wegens zijn jarenlange inzet voor de volleybalvereniging. De dag werd afgesloten met de enige echte ‘Salvora MC3-dab’.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.