vijfde ram lenterit vanuit raalte

Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een koffiestop en/of een lunchstop. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en is inclusief een kop koffie bij de start. Na aanmelding via e-mail aan penningmeester@ramraalte.nl en overmaking van het inschrijfgeld vóór vrijdag 28 april 2017 naar rekeningnummer NL 62 RABO 0354.5345.21, t.n.v. motorclub RAM Raalte, onder vermelding van “Lenterit 2017”, wordt de route enkele dagen voor de rit toegezonden zodat u de route eventueel kunt aanpassen voor uw eigen toestel en thuis in uw eigen GPS kunt zetten, wat wij aanbevelen.

U kunt starten tussen 09.00 en 12.00 uur bij Brasserie Zwakenberg Schoolstraat 11, 8102 EL in Raalte. De route is alleen voor Garmin navigatie verkrijgbaar. Als u naast de route ook de waypoints die onder Favorieten staan in uw GPS importeert dan ziet u onderweg de locaties van de pauzeplaatsen op uw scherm verschijnen.

Het is belangrijk dat u herberekening uitschakelt omdat bij bewust of onbewust afwijken van de route uw GPS een nieuwe route gaat berekenen en daarbij meestal de wat grotere wegen kiest. Benzinepompen zijn er genoeg aan de route te vinden. Bij niet afmelden na de rit worden geen punten voor de LOOT toercompetitie en de KNMV-clubkompetitie vergaart. afmelden kan tot 17.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Tonny Wolkorte, telefoonnummer: 06 23602856. Op ramraalte.nl kunt u het KNMV–LOOT inschrijfformulier downloaden en alvast thuis invullen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.