Home / archiefcentraal / vijf sterren voor paasbrood jorink

vijf sterren voor paasbrood jorink

De keuringen werden uitgevoerd door Marco Van Scheijndel, technisch adviseur van GildePartner Puratos en Henri Elders, keurmeester van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij beoordeelden alle inzendingen op tien onderdelen, waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Het behalen van deze vijf sterren is geen vanzelfsprekendheid.

Ieder jaar weer gaat Jorink tijdig aan de slag om de Paasbroden zo goed mogelijk te maken. Omdat het een seizoenspecialiteit is krijgen bakkers geen dagelijkse routine en moeten ze ieder jaar weer oefenen en een flink aantal Paasbroden bakken om de details perfect te krijgen.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.