vijf sterren voor paasbrood jorink

De keuringen werden uitgevoerd door Marco Van Scheijndel, technisch adviseur van GildePartner Puratos en Henri Elders, keurmeester van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij beoordeelden alle inzendingen op tien onderdelen, waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Het behalen van deze vijf sterren is geen vanzelfsprekendheid.

Ieder jaar weer gaat Jorink tijdig aan de slag om de Paasbroden zo goed mogelijk te maken. Omdat het een seizoenspecialiteit is krijgen bakkers geen dagelijkse routine en moeten ze ieder jaar weer oefenen en een flink aantal Paasbroden bakken om de details perfect te krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.