Home / archiefcentraal / uniek zelf service punt in herxen

uniek zelf service punt in herxen

André: “Buiten de openingstijden van het dorpshuis kunnen dorpsbewoners, maar natuurlijk ook fietsers en wandelaars, gebruik maken van het Zelf Service Punt. Ze kunnen hier voor € 1,50 zelf een kop koffie pakken en eventueel nog een koek, bakje yoghurt of iets anders uit de automaat halen.”

Carien legt uit hoe het werkt. “We openen iedere ochtend om 9.00 uur de deuren van het dorpshuis. Dus ook op dinsdag, de dag dat het dorpshuis verder gesloten is. In de entree staan de automaten. De rest van het dorpshuis blijft gesloten. Bezoekers kunnen een kopje koffie pakken en lekker op het terras gaan zitten. Uiteraard zijn de speeltuin en het trapveldje ook toegankelijk en kan men gebruik maken van de toiletten.’ De openingstijden van het café en de keuken zijn: maandag, woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur.”

Op deze manier wordt dus optimaal gebruik gemaakt van de prachtige locatie. Het dorpshuis is namelijk gevestigd in een karakteristiek beeldbepalend pand, gebouwd in 1881. Tot en met de eerste helft van de 20e eeuw is het in gebruik geweest als lagere school.

André geeft nog als tip: “Er hoeft niet gepast betaald te worden in de automaten, want ze zijn voorzien van een muntwisselaar. Er kan echter niet met briefgeld of pinpas betaald worden.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.