tweede halve finale van de wraak van salland

Tijdens de halve finale zullen door middel van een jury twee winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars zien we terug op 28 april in De Hip in Deventer tijdens de finale.

De halve finale zal starten om 21:00 met de eerste band. De Wraak van Salland is vrij toegankelijk. De locatie waar de halve finale plaatsvindt is Bij Ripperda in Den Nul. Dus kom 22 april gezellig langs en geniet van de bands en een lekker biertje.

De eerste finalisten voor de finale zijn 7 april bekend gemaakt tijdens de eerste halve finale. De winnaars van deze avond waren Gentlemen & Premium Rock. Deze bands zijn al zeker van een finaleplaats op 28 april 2017. De winnaar van De Wraak van Salland zal een cheque ontvangen voor muziekwinkel Meibergen in Deventer en zal een podiumplek aangeboden krijgen op een evenement. Hierover wordt later meer bekend gemaakt. 

Graag willen wij onze sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van De Wraak van Salland:

AVXL, Salland Reclame, Muziekwinkel Meibergen & Vloedgraven Bloemen en Wonen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.