tv oost viert 25e verjaardag met vijf feesten voor overijssel

Achter de schermen zijn RTV Oost, de deelnemende gemeenten en lokale horeca al maanden aan het voorbereiden om van deze Jubileumtour een Overijsselse feestknaller te maken. Elke feestzondag begint ’s morgens om 11:00 uur met een uur lang gezellig ‘Fruhshoppen in…’. In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten. De entree voor de Jubileumtour is natuurlijk helemaal gratis.

‘Fruhshoppen in…’ – 11:00 – 12:00 uur
Vanaf een speciaal ingericht RTV Oost plein met kraampjes met lokale specialiteiten en gezellige zitjes, praten we met leuke gasten aan tafel. Een heuse Oberkrainer kapel zorgt onder meer voor de muzikale ondersteuning. Sfeer dus!

‘Pleinfeest in…’ – 16:00 – 18:00 uur
Een lange rij bekende artiesten maakt zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest dat in de namiddag van start gaat. Hierbij wordt lokaal talent en de streektaal niet vergeten.

Waar is het feestje?
Dit zijn de data en locaties in de gastgemeenten:
Zondag 14 mei Markt in Haaksbergen
Zondag 28 mei Markt in Steenwijk
Zondag 11 juni Brink in Bathmen
Zondag 10 september Raadhuisplein in Tubbergen
Zondag 24 september Markt in Ommen

De jubileumfeesten zie je ook op TV Oost. Informatie over de artiesten volgt binnenkort.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.