top drie speelt onder par in lemele

“Ronde vier op de pitch en putt golfbaan te Lemele geeft de verhoudingen duidelijk weer. De drie koplopers speelden alle drie onder par. W.K. ganger Noël Shannon uit Laag Zuthem sloeg drie onder par, Hans Strijkveen uit Raalte twee onder par en Henri Duerink uit Lemele één onder par. Par is 3 x 18 holes is 54 slagen. De eerst volgende was Gerit Koggel uit Dalmsholte met 60 slagen Maurice Wesdorp uit Raalte en Theo Otten uit Nieuw Heeten scoorden een ronde van 61 slagen.

Lemelervelder Tonnie Reimink en Nijverdaller Gerrit Tempert hadden 62 slagen nodig deze ronde. Bert Wolberts uit Nijverdal met 63 en Wim van der Linde uit Lemele met 64 slagen kregen nog punten voor het tussen klassement. De winnaar van vorige week Jan Hekman uit Ommen had een pure off Day en had maar liefst 77 slagen nodig om rond te komen deze week. Noël Shannon sloeg op de holes 5, 10, 14 en 18 een birdie ( tweeslagen). Hans Strijkveen had een birdie op de holes 5,10 en 12 en sloeg een hole in one op hole twee.

Tussenstand in de strokeplay competitie na vier speel ronden is nu met 38 punten gaat Noël Shannon op kop, gevolg door Hans Strijkveen met 35 en Henri Duerink met 29 punten.

Het stableford klassement is deze week gewonnen door Wim Grondman uit Lemele hij wist 40 stableford bij elkaar te slaan. Bert Wolbers sloeg 39 punten bij elkaar deze ronde. Vier spelers speelden 37 stableford punten en wel Noël Shannon, Hans Strijkveen, Henri Duerink en Maurice Wesdorp. Al deze spelers speelden met deze uitslagen hun hcp met 0.1 punt per punt boven de 36 naar beneden. Wim Grondman gaat dus van een hcp van 14.6 naar 14.2 en Noël Shannon van min 2.5 naar min 2.6.

De tussen stand in het stableford klassement is na vier speelronden, Hans Timmerman en Maurice Wesdorp op kop met 22 punten, gevolgd door Wim Grondman en Noël Shannon met 19 punten. Dinie Hekman volgt met 18 punten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.