tip van energieloket salland aangenaam besparen met een radiatorventilator

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Een radiator verwarmt een ruimte door warme lucht uit de radiator op te laten stijgen. Daardoor ontstaat er een luchtcirculatie waardoor de hele ruimte verwarmt. Daarom wordt een radiator ook altijd onder een raam gemonteerd. Daar is de lucht kouder, dat stimuleert de circulatie.

Hoe logisch wil je het hebben? Nou, het kan nog een stukje logischer. Waarom zou je de lucht niet een heel klein beetje helpen met circuleren? Dat kan voor weinig geld met behoorlijke effecten. De ventilator kost een tientje of zo, je kunt blijvend je verwarming een graadje lager zetten, wat veel meer dan dat tientje oplevert.

Waarom de temperatuur lager kan? Je ervaart een aangename warmte namelijk niet op basis van 19, 20 of 21 graden, maar op basis van gevoel.
Klik hier om meer aan de weet te komen.
  
Gratis energiescan
Woningeigenaren kunnen een gratis energiescan krijgen als ze serieuze plannen hebben het energiegebruik terug te dringen. Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via

energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.