theo otten de beste op golfbaan lemele

“Theo had 54 slagen nodig voor de 18 holes en liep dus par. Theo is de vierde speler die dit jaar een overwinning, en de bijbehorende tien punten mag bijschrijven voor het tussen klassement. Hans Strijkveen speelde een ronde van 56 slagen, Noël Shannon, Henri Duerink en Maurice Wesdorp  hadden elk 57 slagen nodig deze ronde. Tonnie Reimink met 60 slagen, Gerrit Koggel en Jan Willem van den Berg met 61 slagen en Henk Bendijk en Wim Grondman met 62 slagen kregen ook nog punten bijgeschreven voor het tussen klassement strokeplay.

In de tussen stand heeft Noël Shannon de leiding met 46 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 44 punten. Henri Duerink met 36 en Theo Otten met 28 punten zijn de achtervolgers.

Maurice Wesdorp wist drie birdies achter elkaar te slaan op de holes vier, vijf en zes en ook nog op hole twaalf. Theo Otten scoorde birdies op de holes twee, tien, zeventien en achttien.( Birdies betekend twee slagen voor één hole.)

Het stableford klassement werd deze week gewonnen door Wim Grondman met maar liefst 42 stableford punten, en de tien punten waren dan ook voor Wim. Maurice Wesdorp scoorde 41 stableford en Theo Otten 40. Acht en dertig stableford punten scoorde Hans Timmerman, en Gerrit Dankelman 37, deze spelers speelden allemaal hun handicap naar beneden met 0.1 punt per punt boven de zes en dertig. Wim Grondman had een hcp van 14.2 en nu dus van 13.6.

Het tussenklassement stableford is nu als volgt, Maurice Wesdorp heeft de leiding met 31 punten, gevolg door Wim Grondman en Hans Timmerman met 29 punten, Gerrit Dankelman en Theo Otten volgen met 22 punten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.