the bluesbones naar podium heino

De band speelt eigen bluesnummers waarbij het gitaarwerk af en toe sterk aan Carlos Santana doet denken. Het doorleefde en melodieuze geluid van de vijfkoppige band uit België heeft al veel prijzen opgeleverd. Het laatste album van The Blues Bones, Double Live, krijgt ook aandacht in het buitenland. Behalve door eigen land toeren de Belgen inmiddels door Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

Aanvang is om 21.00 uur. De entree bedraagt 15 euro (10 euro in de vvk). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Smulbaai in Heino, Annie Schulten in Raalte en Koning Willem in Deventer. Meer info over het concert van The Blues Bones en de rest van het  muziekprogramma voor 2017 en 2018 op staging2.live-music-heino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.