taalvrijwilligers ontvangen certificaat van burgemeester strien

De getrainde vrijwilligers zijn nu goed voorbereid op hun taak als taalcoach of taalmaatje bij het Taalpunt. Via het Taalpunt helpen zij op een persoonlijke manier andere mensen stappen te zetten met lezen, schrijven en/of praten. Op dit moment zijn er ongeveer 30 taalvrijwilligers die begeleiding bieden. In totaal zijn sinds de start anderhalf jaar geleden al zo’n 70 mensen geholpen. De certificering vindt plaats op woensdag 3 mei om 15.30 uur in de Bibliotheek Olst (Jan Schamhartstraat 5).

Meer weten of zelf taalvrijwilliger worden?
Het Taalpunt houdt wekelijks spreekuur in de Bibliotheek in Olst en Wijhe. Ook organisaties die te maken hebben met mensen die moeite hebben met lezen of schrijven kunnen bij het Taalpunt in de Bibliotheek terecht.

Wilt u zelf beter leren lezen, schrijven, spreken of luisteren of kent u iemand voor wie lezen en schrijven moeilijk is? Hebt u belangstelling om als taalvrijwilliger aan de slag te gaan? Kom langs bij het Taalpunt in de Bibliotheek: 

Inloopspreekuur in Wijhe:  Woensdag 11.00 – 13.00  uur  
Inloopspreekuur in Olst:    Woensdag 14.30 – 16.30  uur 

Het Taalpunt is gesloten in de schoolvakanties.

U bent ook welkom buiten de openingstijden op afspraak.  Bel of mail met Taalpunt coördinator Trees Ex Taalpuntolstwijhe@bibliotheeksalland.nl of 06-46 65 62 15.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.