sv dalfsen pakt draad weer op in lettele

Dalfsen begon goed aan de wedstrijd en wist in de 9e minuut een penalty te versieren, topscoorder Jeroen Kamphuis wist hier wel raad mee; 0-1. Lettele verweerde zich echter kranig en met pijn en moeite wist Dalfsen de 0-1 vast te houden tot de rust. Na de thee een frisser Dalfsen en direct wist Remco Hultink te profiteren van een onoplettendheid in de Letteler verdediging; 0-2.

Hierna was de ban gebroken en liep Dalfsen vrij makkelijk uit tot 0-5. Opmerkelijk was dat Jeroen Kamphuis drie keer wist te scoren en dat debutant Stijn Brekveld ook zijn goaltje wist mee te pikken. Omdat concurrent Broekland verloor van Holten is het verschil tussen Dalfsen en Broekland weer vijf punten. Op maandag 17 april speelt Dalfsen uit bij Broekland, aanvang 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.