stichting luttenberg 700 jaar heeft het geld hard nodig

Stichting Luttenberg 700 jaar: “Er zijn diverse werkgroepen op allerlei terrein bezig, maar de allerbelangrijkste is toch wel de werkgroep Financiën. Met elkaar zit je plannen te maken en ideeën te bedenken. Wat gaat dat kosten? Welk prijskaartje hangt eraan? Dat is soms moeilijk in te schatten. Hoeveel heb je nodig, wat is het bezoekersaantal, wat kosten dingen waar je nog nooit mee te maken hebt gehad?

Daarom moest iedere werkgroep eerst met een natte vinger een begroting maken. Die lijstjes zijn allemaal bekeken en er is in geschrapt of aangevuld, verbeterd of overgedaan. Veel kostenposten gaan we proberen sluitend te krijgen met entree, verkoop van souvenirs, muntenopbrengst, arbeid  of materiaal in natura, sponsoring of subsidiegelden.

De werkgroep Financiën waakt ervoor dat ondernemers sufgebedeld worden, dat gaan we beslist niét doen! Er kan maar één keer een vraag ergens worden ingediend. De verdelers van fondsenpotjes zullen dit jaar de naam Luttenberg 700 wél vaak langs zien komen, vergezeld van een goede onderbouwing. We hopen dat we ruim bedeeld worden!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.