stichting carmelcollege reikt carmel award uit voor beste profielwerkstuk

Uit de inzendingen selecteerden de beide nominatiecommissies (havo en vwo) de beste acht profielwerkstukken. Tijdens de finale, die plaatsvindt op Carmel College Salland in Raalte, strijden de makers ervan om de felbegeerde titel ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2017’. De finale start om 15.30 uur.

De leerlingen houden een korte pitch over de betekenis van hun meesterwerk. Dit jaar is er weer een grote verscheidenheid aan originele onderzoeks- en ontwerpvragen. Van het ontwerp van een pen voor mensen met het Syndroom van Down tot een onderzoek naar de werking, productie en toepassingen van magnetische vloeistof Ferrofluids. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de finaledag bij te wonen.

De genomineerde leerlingen zijn afkomstig van middelbare scholen uit Groenlo (Marianum), Enschede (Bonhoeffer College), Oss (Het Hooghuis), Oldenzaal (Twents Carmel College), Hengelo (Het Twickel College) en Raalte (Carmel College Salland).

Naast de Carmel Award reikt Carmel dit jaar voor de eerste keer de Publieksprijs uit. Speciaal voor deze prijs is, voorafgaand aan de finale voor de Carmel Award, een profielwerkstukkenmarkt ingericht. Hier presenteren 13 (groepen) leerlingen vanaf 13.30 uur hun profielwerkstuk, waarbij ook een grote diversiteit aan onderwerpen is te zien. Een podium waar meer recht wordt gedaan aan ontwerpwerkstukken.

Stichting Carmelcollege beloont met deze prijzen bijzondere prestaties en talenten van leerlingen. Meer informatie over Stichting Carmelcollege en de Carmel Award vindt u op onze website staging2.carmel.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.