start verkoop appartementen postkwartier

In totaal komen er zestien comfortabele, levensloopbestendige appartementen. Bij ieder appartement behoort een eigen berging op de begane grond van het gebouw. Op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand is voor ieder appartement een eigen parkeerplaats beschikbaar.

“Het was een uitdaging om het gebouw een moderne en eigentijdse uitstraling te geven, maar toch ook een dorps karakter. Passend in de omliggende bebouwing en een verfraaiing voor de omgeving. Wij zijn van mening dat de architect hier goed in geslaagd is”, zo stelt Chris Schrijver van Salland Makelaardij.

Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn alle geïnteresseerden welkom. Alle informatie over de appartementen, een uitgebreide brochure en de prijslijsten liggen klaar. De bezoekers kunnen zich ter plekke inschrijven voor de koop van de appartementen. Voor meer informatie kan men bellen naar tel. 088-2006666 of een kijkje nemen op staging2.sallandmakelaardij.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.