start nieuw seizoen van blekkerhoek

Er is in de afgelopen periode het een en ander vernieuwd. Zo zijn de trampolines vervangen door nieuwe. Ook heeft de speeltuin een zaaltje ingericht waar kinderfeestjes gehouden kunnen worden.  Snacks en drankjes zijn eventueel ter plekke verkrijgbaar, maar mogen ook mee worden genomen.

De huur van de zaal bedraagt 30 euro, dit is inclusief gratis toegang tot de speeltuin voor de genodigde kinderen (maximaal vijftien). Het zaaltje is alleen beschikbaar tijdens de openingstijden van de speeltuin. Vooraf reserveren via tel. 0572-352551 (of bij de speeltuin) is verplicht en alleen mogelijk voor leden van speeltuin Blekkerhoek. Een gezinslidmaatschap kost 15 euro per jaar (contant te voldoen bij speeltuin of via automatische incasso).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.