schildersbedrijf harleman sixday bij overwetering

Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt ’s middags weer met een feestelijke barbecue. Er wordt gezorgd voor muziek. Er is een heren- en een damesklasse. De minimumleeftijd is 16 jaar. Opgave (voor 16 mei) kan door de namen van de teamleden (zes of meer) in te leveren bij de organisatoren (Henk Veurtjes, Arnold de Goijer, Hein Scheffer, Driek ter Beek en Ton Roesink, e-mail: ton.roesink@home.nl) of via staging2.overwetering.nl/691/opgaaf-harleman-sixday.

Vermeld daarbij ook of het team wenst deel te nemen aan de barbecue en geef de naam en adresgegevens van een contactpersoon op. Deelname aan het toernooi is gratis. Aanschuiven bij de barbecue kost 10 euro per persoon. Deze kosten dienen bij inschrijving voldaan te worden op rekening NL04RABO0139298967 (onder vermelding van Sixday en de naam van het team).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.