Home / archiefcentraal / sc overwetering organiseert top toernooi salland cup

sc overwetering organiseert top toernooi salland cup

Een internationaal toptoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar. Deelnemende verenigingen zijn in ieder geval Vitesse, Sparta Rotterdam, Heerenveen, Go Ahead Eagles, KV Mechelen, Hamburger SV, FC MidtJylland en Prestige Footbal Academie. Ook een team van SC Overwetering zelf gaat meedoen met het toernooi.

De organisatie is inmiddels gestart. Voor het onderbrengen van de buitenlandse voetballers is men op zoek naar gastgezinnen die twee spelers twee nachten willen huisvesten. Ook vrijwilligers die willen helpen als teambegeleider, kantinemedewerker, grensrechter, wedstrijdsecretariaat.

Lees ook

Vroeger in Salland: De Leeren Lampe

LUTTENBERG – Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.