rolmoppen dalfsen beste koersballers in lemelerveld

In grote spanning zaten de koersballers op de uitslag te wachten. Zes teams hadden vijf wedstrijden gewonnen. De vraag was: “hoe zit het met de onderlinge resultaten”. Nr. 6 had evenveel gewonnen paarwedstrijden gewonnen als nr. 5 (28). Nr. 3 en 4 idem (met 30) en nr. 1 en 2 evenzo (32). Hierna werd gekeken naar de paarpunten (doelpunten in de balsport) vóór.

De Rolmoppen, onder leiding van de fanatiek strijdende teamcaptain Evert Bottema, hadden 21 paarpunten meer gescoord dan het team van Jan Kragt uit Nieuwleusen-2. Jan Lubberink van Dante-1 werd tenslotte derde. De Mozaïekrollers uit Lemelerveld vierde, de Baalderslag uit Hardenberg vijfde en Doarle uit Daarle tenslotte zesde, allen met 10 wedstrijdpunten.

Kersverse wethouder van de gemeente Dalfsen, Jan Uitslag kon dan ook de bekers aan de blijde teamcaptains overhandigen en aan een dolgelukkig team uit Dalfsen de grote wisselbeker. De wethouder benadrukte nog het belang van het organiseren van deze toernooien. “Oef, wat een spanning”, zei één van de spelers van het winnende team. De scheidsrechter moest enkele keren in actie komen om te bepalen welke bal dichter bij de jack lag. Het gaat tenslotte wel om wie de punten krijgt. Ouderen willen ook graag winnen, zo bleek uit de reacties.

De Mozaïekrollers van SWOL-Welzijn kunnen terugzien op een bijzonder geslaagd toernooi. Het tweede team van de Mozaïekrollers eindigde als 15e van de 24 teams uit de regio. Mede dankzij hulp van de spelers en een goede bezetting van de vrijwilligers in de kantine was er geen wanklank te horen. Alleen maar lof voor de organisatie (zowel voor als achter de schermen). Volgend jaar komen we graag terug in Lemelerveld was na afloop te horen. Voor de uitslag en foto’s, zie staging2.swolemelerveld.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.