rohda raalte start met walking voetbal

Er zitten vele voordelen aan walking voetbal. Er wordt bijvoorbeeld gewandeld in plaats van hardgelopen, waardoor op een mooi tempo kan worden gevoetbald. Daarnaast is er bij walking voetbal geen sprake van fysiek contact en worden er geen slidings gemaakt. Door het walking voetbal blijft sporten in teamverband mogelijk.

De streefdatum voor de start van het walking voetbal is eind april/begin mei 2017. De trainingen zullen op een doordeweekse ochtend plaatsvinden.

Is het walking voetbal wat voor u? Of wilt u meer informatie over het walking voetbal? Neem dan contact op met Chris van der Woude (0572 – 750642) of stuur een e-mail aan recreatiecommissie@rohdaraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.