rohda raalte g voetbal is op zoek naar nieuwe leden

Niet voor niets wordt vaak gezegd: de ‘G’ staat voor Gezelligheid. G-voetbal leidt veelal tot persoonlijke ontwikkeling van de G-voetballer op het gebied van bijvoorbeeld conditie, sociale vaardigheden, motoriek en mentale weerbaarheid.

Heb je te maken met een verstandelijke of een fysiek achterstand in je ontwikkeling, of is er een andere reden waarom je niet mee kunt doen met het reguliere voetbal, maar je wilt toch graag een balletje trappen? Kom dan een kijkje nemen bij het G-voetbal van Rohda Raalte.

Op 22 april wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur wordt er voor de huidige groep een training/clinic gegeven. Kom gerust even kijken en misschien kan je zelfs wel even meedoen. Tot aan het einde van het seizoen biedt Rohda Raalte je de mogelijkheid om kosteloos te komen trainen om je kennis te laten maken met het G-voetbal.

Onder leiding van een enthousiaste groep trainers/begeleiders wordt er op zaterdag ochtend tussen 10.00 en 11.00 een training verzorgd waarbij jullie kunnen aansluiten om te komen voetballen. Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan bij onze coördinator. Dit kan via gvoetbal@rohdaraalte.nl of via 06-30752985.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.