ribs en blues zaterdagavond al bijna uitverkocht

“Het is nu nog zo’n negen weken, dus we rekenen erop dat het straks helemaal uitverkocht is. Wat online verkopen betreft kunnen we precies zien waar de kopers vandaan komen. Er zijn tot nu toe al kaarten gekocht in zestien landen, uiteraard in plaatsen in heel Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland, België Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Roemenië. En zelfs buiten Europa zoals de VS en Australië. En zelfs op de Fiji eilanden zijn twee kaarten verkocht.”

Qua entertainment is er op het festivalterrein, de Domineeskamp in hartje Raalte, tijdens Pinksteren weer het nodige te beleven. Zo komt er een dubbele tokkelbaan en robots in Robotworld. “En nieuw in Loungeland is een grote duiktank met daarin een heus onderwatercafé compleet met biljart en tap. Er zitten ramen in die duiktank, dus iedereen kan van buitenaf meekijken. Ook is op maandag, tweede pinksterdag, NUNA te zien, de zonnewagen van de TU Delft die in oktober mee doet aan de World Solar Challenge, een ruim 3.000 kilometer lange wedstrijd voor door zonnekracht aangedreven wagens in Australië, ” zo vertelde de preses van Ribs en Blues.

Jaarlijks krijgt Ribs en Blues ook een eigen sheriff, een jonge inwoner van Salland die een speciale rol krijgt bij het festival. “Dit jaar zijn dat er zelfs twee; de hartsvriendinnen Erin Marsman en Evian Wilpshaar”, zo mocht Groot Beumer bekendmaken. De twee jonge meiden van 11 en 12 jaar, leerlingen van KBS de Bolster in Raalte, namen zelf het initiatief en schreven een brief aan de organisatie van Ribs en Blues. Wat ze precies gaan doen, dat weten ze trouwens nog niet precies. “In ieder geval vinden we broodjes beenham erg lekker,” zo reageerden ze op een vraag van Groot Beumer.

In de zonnige tuin van Tivoli zorgden de band Bas Paardekooper and the Blew Crue vervolgens voor een sfeervolle en muzikale middag voor de circa driehonderd bezoekers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.