reunie luttenberg 700 jaar

We hopen op Luttenbergers van overal over de wereld. Een belangrijk deel van het vieren zal het ontmoeten zijn van mensen. Mensen van jong tot oud kunnen elkaar ontmoeten en hiervoor geven wij met deze reünie een gelegenheid.

Een commissie van 7 personen, Jacquelien Westerkamp, Gerlinde Oosterlaar, Moniek Bakker, Gerard Lammers, Gerard Heuven, Herman Korenromp en Renate Grefelman wil vorm gaan geven aan een reünie voor alle Luttenbergers en oud Luttenbergers. Hoe we een en ander opgaan zetten is nog niet geheel duidelijk. We hebben al diverse ideeën de revue laten passeren maar zijn nog niet concreet kunnen worden. We hebben ook nog even de tijd, hoewel de tijd vliegt, het is immers zo 2018.

We lopen met het idee om rond het Luttenbergfeest in 2018 deze reünie te organiseren en om daarbij mogelijk gebruik maken van de tenten en voorzieningen die dan toch al aanwezig zijn. Het idee is om een middag met uitloop naar de avond te organiseren. Samen terugblikken, kijken naar oude foto’s en daarbij de oude verhalen ophalen.

Om e.e.a. aan te kleden zijn we op zoek naar foto’s van gisteren en van lang geleden waarmee we een aantal fotowanden kunnen maken om inderdaad ook van daaruit de herinneringen op te halen. Kijk eens in uw fotoalbums, mogen wij er iets van gebruiken? Mocht u suggesties en ideeën hebben voor de reünie dan zijn deze van harte welkom en we gaan kijken of we ze in kunnen passen! Neem dan contact op met bovengenoemde mensen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.