Home / archiefcentraal / raalter leerlingen leggen fietsend verkeersexamen af

raalter leerlingen leggen fietsend verkeersexamen af

De circa 300 leerlingen vertrekken vanaf het terrein van SV Raalte aan de Jan van Arkelstraat voor een fietstocht door de wijk Westdorp, waarbij ze allerlei verkeerssituaties tegenkomen. Met dit examen onderstreept VVN Raalte het belang dat kinderen leren om zich veilig te gedragen in het verkeer. Ze zijn in het drukke verkeer immers kwetsbaar en moeten de verkeerssituaties nog leren inschatten en beoordelen.

Zo’n twintig leden van Lions Club Raalte helpen bij de organisatie van het jaarlijkse verkeersexamen. Verder zijn ook leerkrachten en verkeersouders van de deelnemende scholen bij het praktijkexamen betrokken.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.