Home / archiefcentraal / popkoor interval zoekt mannen

popkoor interval zoekt mannen

Het koor repeteert elke donderdagavond vanaf 20.00 uur in de achterzaal van ’t Praothuus in Wijhe. Het repertoire bestaat uit popsongs van onder andere Coldplay, Adele, Dotan, Queen, Beach Boys en de Pointer Sisters; Nederlandse liedjes van onder andere Guus Meeuwis en Marco Borsato en natuurlijk kerstmateriaal.

Iedereen is welkom om vrijblijvend een keertje te komen kijken bij een repetitie. Meer informatie bij Lia Linthorst, tel. 06-40088063, e-mail lialinthorst@hotmail.nl of bij Roel ten Klooster, tel. 0570-522681, e-mail rtklooster@home.nl

Lees ook

Provincie blijft erbij: geen handhaving PAS-meldingen

Besluit na rechtszaak van milieuorganisaties verder aangescherpt, maar niet herzien ZWOLLE – De provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.