ponyclub heeten sluit succesvol indoorseizoen af

Tijdens de dressuur kringkampioenschappen van Kring Salland wisten Mirte Kogelman met haar pony Golden Spirit (L1-dressuur, categorie AB), Benthe Meijerink met haar pony Comm’s Forest Dille (M1M2-dressuur, categorie AB) en Bente Karstanje met Uniek (M2-dressuur, categorie DE) het Kampioenschap van Kring Salland binnen te halen. Daarnaast behaalde Benthe Meijerink met haar tweede pony Joyce Bevs het reserve kampioenschap in de klasse B, categorie C.

Bij de kringkampioenschappen springen was Comm’s Forest Dille met Benthe Meijerink opnieuw succesvol en behaalde ook hier het kringkampioenschap (B-springen, categorie AB). Naast de genoemde combinaties wisten ook Machteld Bronkhorst en Odile Kolkman zich te kwalificeren voor deelname aan de Overijssels Regiokampioenschappen.

Tijdens de regiokampioenschappen heeft Benthe Meijerink opnieuw uitstekend gepresteerd. Zowel in het springen als in de dressuur behaalde zij de Overijsselse titel. In beide disciplines mocht zij de vlag van Overijssel verdedigen tijdens de Nationale indoorkampioenschappen te Ermelo. Daar werd tweemaal een keurige vierde plaats behaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.