poll ouders die zich misdragen langs de lijn moeten een verbod op het sportpark krijgen

De clubs hebben laten weten dat mensen op persoonlijke titel aangifte gaan doen van bedreiging, belediging en mishandeling. Maar zouden clubs zelf in zulke situaties ook iets moeten doen? Of moeten ze voordat het uit de hand loopt al iets kunnen doen? Wanneer ouders zich misdragen langs de lijn door te schelden, schreeuwen of onrust te veroorzaken, moeten ze dan een verbod krijgen om voor (on)bepaalde tijd op het sportpark te komen?

De stelling van deze week luidt:

[poll id=175]

Uitslag
Vorige week vroegen wij de bezoekers van de site of het goed is dat ProRail test gaat uitvoeren met zelfrijdende treinen. Met de stelling ‘Een goede ontwikkeling, dat ProRail wil testen met zelfrijdende treinen!’ was 67 procent van de deelnemers het oneens. De overige 33 procent ziet de tests wel zitten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.