pec zwolle verliest ruim van fc groningen

De wedstrijd was de eerste helft al zo goed als gespeeld. FC Groningen kwam al binnen een kwartier op voorsprong dankzij een doelpunt van Bryan Linssen. En nog geen vijf minuten later werd de score verdubbeld. Momoun Mahi zette Groningen op 2-0. Nog voor rust werd het ook 3-0. Wederom was het Linssen die trefzeker was.

Direct na rust leek PEC Zwolle terug te komen in de wedstrijd, dankzij Brock-Madsen die de 3-1 binnenwerkte. Maar lang mocht PEC Zwolle niet hopen op een stunt. Mahi zorgde in de 53e minuut, op aangeven van Jesper Drost, voor de 4-1.

Vlak voor tijd werd het ook nog eens 5-1 dankzij Hrustic.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.