pec presenteert morgen zo goed als zeker john van t schip

Tom Egberts maakte tot slot van dat progamma gewag van de persconferentie morgen bij PEC waarin de nieuwe trainer gepresenteerd gaat worden. Of Van ’t Schip die kant al op moest. “Nee, nu nog niet,” aldus de ex Ajax-prof. “Maar morgen dan toch wel,” drong Egberts aan. Van ’t Schip zei nog net geen ‘ja inderdaad’, maar dan was de verrassing er morgen wel helemaal af.

Van ’t Schip was hulptrainer bij Jong Oranje, Ajax en het Nederlands elftal enb hoofdtrainer bij Twente en Ajax. In Australië gaf hij leiding aan Melbourne Heart en Melbourne City FC, waarmee hij de beker won, voor de club de eerste prijs.

Van ’t Schip volgt Ron Jans op die naar de KNVB gaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.