Home / archiefcentraal / parkeerschijf verplicht in raalte

parkeerschijf verplicht in raalte

Raalte is klaar om het betaald parkeren in te ruilen voor de parkeerregulering met parkeerschijfzones. Vanaf 26 april worden ook de eerst parkeercontroles uitgevoerd. De controleurs zullen kijken of de parkeerders hun parkeerschijf juist gebruiken en niet de maximale parkeerduur wordt overschreden. Wanneer de parkeercontroleurs constateren dat de parkeerder een overtreding begaat, zullen zij niet direct een boete uitschrijven, maar een waarschuwing geven. 

Lees ook

Lauk: Boa

Nu het gewone leven weer een beetje op gang komt, lijkt het soms of de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.