oud ijzeractie olst

Op zaterdag 22 april a.s. trekken vrijwilligers van beide verenigingen vanaf 09:00 uur door de straten van Olst om oud ijzer en metalen bij u op te halen. Tot ca. 12:00 uur zijn zij eveneens aanwezig op het Kerkplein om ook daar uw oud ijzer in ontvangst te nemen. Woont u buitenaf of heeft u hulp nodig dan kunt u vooraf bellen met 06 – 111 200 80, het gezamenlijke nummer hiervoor van de verenigingen.

Voor beide verenigingen komen de opbrengsten ten goede aan de jeugd. De Iesselzotten sparen voor een nieuwe prinsenwagen waar de jeugd veilig op kan staan en voor de Olster Harmonie is de opbrengst voor het betaalbaar houden van de muziekopleiding.

Overigens kunt u iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur bij DéGé transport aan de Meente uw oud papier én uw oud ijzer kwijt in de containers van de Olster Harmonie. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.